Билети

Специални билети

ФЕСТИВАЛЕН ПАС

21 септември – 14 октомври

ИЗЧЕРПАН!

Виж всички спектакли само с 1 билет!

Стандартни билети

21 септември (петък)

19:30 – 20:30

10, 20 и 30 лв.

#minaret е поредната смела и въздействаща постановка във визитката на Омар Раджех, спектакъл-съпротива срещу унищожението на древни градове и човешки животи, на исторически постижения и култури, на миналото и бъдещето. Можем ли да спрем войната? Можем ли да направим нещо, или вече свикнахме с черните хроники от този размирен регион? Реагираме или обръщаме гръб?

22 септември (събота)

19:30 – 20:00

15 лв.

С два моноспектакъла японецът Кенджи Шинохе показва, че съвременните хора сме станали все по-еднакви и все по-малко оригинални.В [K-A-O] японският хореограф пита достатъчни ли са емотиконите, за да опишем чувствата си през екрана? Искрени ли са виртуалните усмивки? С миниатюрата [ЛЮБОВ] Шинохе изследва можем ли да обичаме нещо или някого по свой начин, без да бъдем като другите?

28 септември (петък)
29 септември (събота)

19:30 – 21:00

25, 30 и 40 лв.

ВЕЛИКИЯТ УКРОТИТЕЛ представя идеята за човешкия живот като издирване на съкровеното, пътешествие за скрити съкровища, душевно археологическо проучване за смисъла. Вече три десетилетия Димитрис Папайоану режисира въображаеми, абсурдни, циркови светове на сцената. Човешките тела се превръщат в бойни полета, взаимодействат със сурови материали, сливат се в хибриди, усилвайки оптическите илюзии, в които той е толкова добър.

Спектакълът не се препоръчва за деца под 14 г.

05 октомври (петък)

19:30 – 21:00

20 лв.

Докато някои нашепват „Лека нощ“, други бродят в мрака. Странни птици, градски демони и ангели, корабокрушенци от крайните квартали. Нощта примамва, взривоопасна и непредсказуема. Circolando са сред онези, които не спят, търсейки приключения и вдъхновение. Те представят подчертано физически и силно емоционален спектакъл от съвременен танц, цирк, поезия, диджей музика на живо и спукани гуми.

Спектакълът не се препоръчва за деца под 16 г.

06 октомври (събота)

19:30 – 20:20

10 лв.

ATMA е демонстрация на отношението на човешката раса към живата и неживата природа, без да спестява варварствата, които й причиняваме. ATMA е покана да сe вслушаме в своето вътрешното аз.

07 октомври (неделя)

19:30 – 20:30

15 лв.

Вечер на корейските хореографи включва [ДЕМОНИ] на Джин А Ким и ПЪРВА СРЕЩА на Ин Со Лий. Двете представления са с комбиниран билет, а общата им продължителност е 60 минути. Между миниатюрите има антракт, но публиката ще трябва да остане на местата си.

12 октомври (петък)

19:30 – 20:40

10 и 20 лв. 

AURA Dance Theatre и Бируте Летукайте, която е сред водещите хореографи от Литва, пресъздават „godos”, извиквайки популярни митове от балтийската страна. Какво се крие под козината на омагьосания върколак? Какви заклинания хвърлят днешните вещици? Кой носи късмет, ако вече не вярваме в добрите малки феи?

ГОДОС е спектакъл в 2 части с антракт.

13 октомври (събота)

19:30 – 20:30

15 лв.

Двамата герои в GAME OVER прескачат от едно „игрално“ ниво в друго, провокирайки въображението на зрителя чрез танц, визуални ефекти, музика на живо и омагьосания син пуловер от разказа на емблематичния аржентински писател Хулио Кортасар. Литовският колектив LOW AIR, който стои зад спектакъла, е компания за градски танцов театър, представяща младото артистично поколение в страната. За GAME OVER те получават Golden Stage Cross Award за най-добър танцов спектакъл в Литва за 2016 г. и Награда на Асоциацията за съвременен танц на Литва за хореография за 2016 г.

14 октомври (неделя)

17:30 – 18:30

15 лв.

Какво представлява съвременният танц наистина? Как се създава едно такова представление? Кои са задължителните му елементи? Зрителите разбират ли посланието? Трябва ли да им се обяснява? Най-добрият отговор може да дойде именно от артистите и публиката на ONE DANCE WEEK ще го получи от Агне Раманаускайте, Мантас Стабачинскас и Паулюс Тамоле. Спектакълът е носител на литовската наградата Golden Stage Cross – Феномен в изпълнителските изкуства за 2013 г.

Билети

Билети на касите на Изипей или на epaygo.bg

билети tickets

Цените варират в зависимост от спектакъла и мястото.

При проблеми със закупуването на билети, може да се свържете с нас на:
hello@onedanceweek.com
+359 886 578 731